2024. április 26. péntek

Új kép az új stadionról

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2010. március 31.

A Baráti Kör, pontosabban annak főtitkára és a stadion tervezője először a szurkolói ankéton találkozott. Az ott feltett kérdésből egy egyeztetés lett a tervező irodájában, ahol viszont egy jó kapcsolat alakult ki.

A hír pedig, ha nem is a szelek, de a sajtó szárnyán terjedt. Olyannyira, hogy a SportTV berkeibe is eljutott, felkeltette a szerkesztők figyelmét. A figyelemfelkeltést tett követte, a stáb kilátogatott az Üllői útra, meghívta Kormos Szabolcs tervezőt és Hélisz Józsefet a Baráti Kör főtitkárát. Mi más lehetett volna a téma, mint a “tetthelyen” tájékozódni a felvetett ötletekről.

A látogatásról és a beszélgetésről készült felvételt április 1-jén (egyáltalán nem áprilisi tréfaként) a Sport1 Zuhanyhíradó című műsorában fogják bemutatni, este fél nyolckor. Aki esetleg elmulasztaná, másnap délelőtt 10:30-kor, ugyancsak a Sport1-en megnézheti az ismétlést. Ajánljuk, érdemes.

Addig is azonban szolgálunk egy kis érdekességgel, újdonsággal. Kormos Szabolcs átadott Hélisz Józsefnek egy újonnan készített látványrajzot a stadionról. Mi az újdonság? Az hogy ezen már látszanak a környező közutak, a sokat vitatott parkolók is. No meg egy zöld-fehérben pompázó valódi futball ékszerdoboz.

Íme (érdemes nagyítva is nézegetni):

A végére ugorhat és hozzászólhat.

27 hozzászólás

  1. Varga Erik írta:

    Ez nagyon szép lesz,ha meg lesz! Csak a játék is ilyen szépen menjen!Hajrá Fradi!

    Hozzászólás ideje: 2010. április 17. 08:21

  2. franto1984 írta:

    Szia Erik! Nagyon orulok, hogy itt vagy, komolyan! Hidd el meglesz :), és idovel a játékra se lesz panasz. Tegnap pl. címvédot oktattunk… :), és kicsit helyretettuk a “Bl-sikercspatot”…

    Hozzászólás ideje: 2010. április 17. 13:56

  3. Pilu írta:

    franto1984,kedves barátom Téged olvasva mindig visszatér a már-már elveszett hitem:)
    Hajrá Fradi

    Hozzászólás ideje: 2010. április 17. 19:50

  4. Dééwid írta:

    Annyira szép lesz az új stadion:) Csak lenne már kész…
    viszont lenne egy kérdésem.. kik fogja megtölteni????? Magyarországon sajnos nem járnak ki az emberek úgy, mint pl.: Angliában.. ha nem megy majd a csapatnak, akkor kint lesznek 500-an… ha meg megy, akkor kb.: 8-10 ezren.. és így hiába lesz európai szintű a stadion.. FERENCVÁROS MINDÖRÖKKÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Hozzászólás ideje: 2010. május 22. 23:25

  5. zsola11 írta:

    jó,de nem csak a szépség számit hanem hogy hány ember férhet el benne én kb:olyan 26ezerre tippelek, végül is ez már szép szám

    Hozzászólás ideje: 2011. november 15. 21:43

  6. badjos írta:

    Hajrá Fradi!!! Ez az igazi stadion! Fradi volt, van és lesz! Ez a stadion maga a történelem és a jövő! Én azért kiírnám rá, hatalmas zöld betükkel, hogy még a világűrböl is lehessen látni, hogy hajrá Ferencvásos! Milyen megalázó lesz pl. az Újpestnek egy ilyen szép zőld-fehér stadionban focizni 😀 Mindig is egy Fradi stadionról állmodtam és íme itt van, mostmár nem csak nevében, hanem kinézetében is! 😀 Ezzel a stadionnal Albert Flórián volt-van és lesz a király a jövőben is! Nem felejtünk el soha! Albert Flórián a legnagyobb magyar! Éljen a fradi mindörökké amen!

    Hozzászólás ideje: 2011. december 21. 20:13

  7. horvathanton írta:

    boldod.uj.evet.az.osszes.aradi.es.a.vilag.fradi.szurkolojanak

    Hozzászólás ideje: 2011. december 26. 21:26

HOZZÁSZÓLÁS