2024. április 25. csütörtök

Ez történt december 8-án.

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2010. december 9.

Alapvetően sikeres nap volt. Győzelmek kupameccseken, egy országos bajnoki cím. Igaz, vereség is becsúszott, de azt is elviseljük, mert mi fradisták akkor is győzünk, hogy ha kikapunk.

Essünk túl gyorsan a vereségen. A népligeti uszodában, mintegy 150 néző előtt a 9. fordulóban a Fradi bajnoki meccsen fogadta a Szeged csapatát.

FTC-FISHER KLÍMA–SZEGED-BETON VE 6–8 (2–1, 2–3, 2–1, 0–3)

A részeredményből is láthatóan sajnos a végére fogyott el az erő.

Nem hiába mondják, hogy a Fradi egy nagy család. A pólósokat ért sérelmet a férfi kézilabdázók torolták meg, ráadásul ugyancsak a szegedieken. Magyar Kupa mérkőzésen, 500 néző előtt a Népligetben:

FTC-Sporek–Pick-Szeged 25–24 (12–11)

Óriási csata volt, a győzelemmel a Fradi kiejtette a BL-ben menetelő vetélytársát.

Délután egy órakor Budaörsön, az Árok utcában rendezkedett be ideiglenes jelleggel a Fradi futballcsapata. Zárttá nyilvánított mérkőzésen, a Liga Kupa csoportkörének harmadik mérkőzésén itt fogadta a Lombard Pápa együttesét. Grivant Zsolt volt olyan ügyes, hogy ott volt és fotózott, mely képeket a Facebookon meg is osztotta. Reméljük, nem bánja hogy ezekből egyet ide is berakunk, azt ahol a csapatok éppen vonulnak a műfűre. Látható, hogy zártság ide, zártság oda, néhány fradista barátunk nem ismert lehetetlent és a pálya széléről láthatta, hogy:

FTC – Lombard Pápa 4-2 (2-1)

Utoljára hagytuk a legnagyobb sikert, mert mi másnak lehetne nevezni, ha a Fradi egyik csapata éppen megnyeri a bajnokságot. Ezúttal a birkózók tették meg ezt, mégpedig idegenben. Egy hete, hazai szőnyegen 14-9-re a Vasas győzött. Ezúttal a Fáy utcában:

FTC – Vasas 19-8

azaz összesítésben: FTC – Vasas 28-22.

2010-ben a csapatbajnokság győztese az FTC!

Íme a bajnokcsapat (a birkózó szakosztály honlapjáról):

Soha rosszabb napot!

Simon Sándor

A végére ugorhat és hozzászólhat.

HOZZÁSZÓLÁS