2024. március 29. péntek

Aktualizált meghívó

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2011. február 17.

Tisztelt Fradista Barátunk!

Fradista tervez, az élet máshogy hozza! Az FTC Baráti kör és az EEE mozgalom meghirdetett egy rendezvényt, amelyet a néhány nappal ezelőttihez képest másképp kell véglegesítenünk.

A napokban mindenki előtt ismertté vált, hogy a Fradi jövőjéről nem lehet nyugodtan beszélgetni. Lehet, senki se tudja mi lesz az! Mi azonban tudjuk, hogy lesz! Egyet azonban nem vehet el senki tőlünk, a múltunkat, a sikereinket, a hagyományainkat!

Ezért három nappal a bajnoki idénynyitó előtt erről fogunk beszélgetni olyanokkal, akik ennek aktív szereplői voltak, lehettek. Felidézzük az 1992-es bajnokcsapat csodálatos menetelésének a tavaszát.

Az előzetes visszajelzések szerint a vendégünk lesz Nyilasi Tibor, az aranycsapat edzője (kapitánya) és flottájának tagjai közül Telek Manci, Szűcs Misi, ifj. Albert Flóri, Lipcsei Peti. Bár ebben a csapatban már nem volt aktív, de a fradista társadalom ma is aktív és nélkülözhetetlen tagjának tekinti Bánki Dodit, aki ugyancsak jelezte részvételét. A háttérben még többekkel egyeztetünk.

Mindenkit szeretettel várunk, hogy ezen sikerek felidézésével hangoljunk az idei, nem könnyűnek ígérkező tavaszra. Nem lesz könnyű, hisz halljuk, amit hallunk, olvassuk, amit olvasunk. Úgy gondoljuk, hogy nekünk is lesz szerepünk ezen a tavaszon. Nem is kevés! Ott kell lennünk! Jelenlétünkkel kell demonstrálnunk, hogy a Fradi nélkül nem képzelhető el a magyar labdarúgás.

Kell ehhez jobb ajánló, mint az előbb említettek történeteinek a hallgatása? A velük való személyes kontaktus lehetősége? Nehéz elképelni. Mi nem is akarjuk. Legyen újra Erkölcs, Erő, Egyetértés köztünk, hogy újra büszkék lehessünk minden FTC Baráti Körben!

A rendezvény

időpontja: 2011. február 22-e, este 7 óra,
helyszíne: Veranda Étterem (Budapest, IX. kerület, Vendel utca 9. – Lenhossék Park mellett),
fogyasztás mindenkinek a saját kedve és számlája szerint.

Úgy tűnik, mint eddig oly sokszor, megint rajtunk múlik sok minden. Lehet, a Fradi jövője is. Ne hagyjunk ki semmilyen alkalmat, hogy demonstrálunk szeretett csapatunk mellett. Ilyen lehet az 1992-es aranytavasz legendáival való találkozás is.

Hajrá Fradi! Most és mindörökké!

A végére ugorhat és hozzászólhat.

2 hozzászólás

  1. ftc ireland írta:

    Hat igen,eleg szomoru hogy megint csak a gond,problema!Ezt mar nem lehet elviselni,sok mas elnezest szar club mukodik,kisebb-nagyobb gondokkal,de mukodik,megy tovabb,nem fenyegeti az ilyen jellegu problema es meg csak nem is egy brit milliardos sok helyen a tulajdonos.en megertem hogy nem egyszeru dolog egy clubot fenntartani es nem csak annyi hogy van 5-6milliard eurom es akkor minden meseszep lesz,tudom nem csak ennyi,de azert megis maskepp is tortenhetne szeretett clubunkal,en kitartok mig elek,szivem orokke a FRADIERT dobog,ez tartsa eletben a testem,a szivem FRADI egyenkenti dobbanasa,MINDOROKKE FERENCVAROS!!!

    Hozzászólás ideje: 2011. február 18. 00:03

  2. Pista írta:

    Gyertek minél többen, Én ott leszek… (ott dolgozom és pont Én dolgozom)
    HAJRÁ FRADI!!!

    Hozzászólás ideje: 2011. február 19. 13:27

HOZZÁSZÓLÁS