2024. április 24. szerda

Meccs után …

Szerző: tibu1 Bejegyzés ideje: 2010. április 11.

Ismét megkérdeztük néhány játékosunkat, mi történt? Hogy értékelik a pályán történteket?

Csizmadia Csaba

– Elégedettek vagytok a döntetlennel vagy maradt bennetek némi tüske így a meccs után?
– Bennem egyértelműen tüske maradt, mert igazi helyzetig nem jutott az MTK, inkább csak távoli lövéseik voltak. Nem tudom kívülről, hogy látszott, de belülről én azt éreztem, uraljuk a mérkőzést. A párharcainkat megnyertük, de bosszús vagyok, hogy ismét csak egy pontot tudtunk csak szerezni. A szurkolók láthattak két szép lövést, de én szomorú vagyok, mert két pontot itt hagytunk.

– Azt mondod uraltuk a mérkőzést és csak nüanszokon múlt a győzelmünk. Mi lehet az oka annak, hogy nem tudjuk győzelemre hozni ezeket az általunk uralt meccseket?
– Túlságosan nagy a győzni akarás a társaságban és ez szerintem már kicsit görcsössé teszi a csapatot. Olyan nagy helyzetei nem voltak az MTK-nak, egy jól eltalált lövéssel egyenlítettek. A Pápa ellen volt egy csomó helyzetük, ellenünk szinte helyzetig sem jutottak. Mind az edzéseken, mind a pályán odatesszük magunkat, az akarattal nincs baj. Az MTK ellen azt mondom nem is rossz teljesítmény az egy pont és még mindig veretlenek vagyunk. Ennyi pozitívum azért mindenképpen van a dologban.

Lipcsei Péter

– Mennyire vagy elégedett az eredménnyel?
– Én azt mondom sokkal jobban játszott a csapat, mint az utolsó három-négy mérkőzésen. Elding egy gyönyörű gólt rúgott, de sajnos mi is kaptunk egy szépen eltalált lövést, amivel kiegyenlítettek. A második félidőben voltak hiányosságok, de azt gondolom a mérkőzés előtt még ki is egyeztem volna a döntetlenben, mert az MTK egy jó csapat. Mivel javuló játékot mutattunk, elégedett vagyok. Készülni kell a Debrecen ellen, ami nem lesz egy könnyű meccs, de meg lehet verni őket.

– Mi az oka annak, hogy az ilyen meccseket nem tudjuk győzelemre hozni?
– Az első félidőben a Pistának volt egy ziccere. Az beférhetett volna, de jól védett a kapus. A helyzeteinket, ha gólokra váltottuk volna, akkor könnyebb lett volna ez a meccs. A második félidőben, amikor kaptuk a gólt, akkor csöppet megzavarodtunk és ránk jöttek. A gólnál hibáztunk, mert három játékosunkat cselezték ki és aztán ballal Szatmári nagyon jól ellőtte a labdát. Szerintem koncentrációs hibánk volt. Kilencven percig végig figyelnünk kell. Azt gondolom, ebben kell még fejlődnünk, mert a hiba okát ebben látom.

Ferenczi István

– Milyen volt belülről a mérkőzés és elégedettek vagytok-e az egy ponttal?
– A meccs képe alapján azt mondom, nem vagyunk elégedettek, mert több lehetőségünk volt mint az MTK-nak. A kapusuk jó napot fogott ki, de két jól eltalált lövés ikszre hozta a meccset. Várjuk a következő mérkőzést a Debrecen ellen hazai pályán.

– Miért nem tudjuk hozni ezeket az általunk uralt meccseket győzelemre?
– A kérdés jó. Most már a szerencse is mellénk állhatna és akkor tudnánk hozni az ilyen meccseket is. Kéne egy nagyobb arányú győzelem és akkor biztos beindulnánk végre felfelé. Azt sem mondanám, hogy túlzottan görcsösek voltunk, bár az első félidőben a gól után valamiért visszább állt a csapat. Aztán a szünetben meg is beszéltük, hogy azt próbáljuk játszani, amit az első huszonöt percben. Most jobb csapatok ellen játszunk és emiatt kombinatívabb játékot tudtunk produkálni, nem úgy, mint a Rákóczi ellen.

Tóth Bence

– Mi a véleményed a mai mérkőzésről?
– Úgy gondolom, az első félidőben nem játszottunk annyira jól, mint a másodikban. Ekkor eldönthettük volna a mérkőzést.

– Azonban a győzelem mégsem jött össze. Mi lehet ennek az oka?
– Magam sem tudom, de azt gondolom, hogy a sors előbb vagy utóbb, visszaadja majd ezeket a pontokat. Remélem, nem is kell erre sokat várni és ez megtörténik majd most, a következő négy fordulóban.

Kulcsár Dávid

– Hogy élted meg ezt a meccset?
– Az első félidő azon kívül, hogy Anthony rúgott egy gyönyörű gólt, nem tetszett. A második félidőben azonban már voltak helyzeteink. Megszerezhettük volna a győztes találatot is, de az MTK sajnos rúgott egy nagy gólt és ismét csak az iksz maradt. Elégedettek nem lehetünk, viszont elégedetlennek sem szabad lennünk, mert azért elhoztunk egy pontot az MTK otthonából. Azon vagyunk, hogy otthon a Debrecen ellen végre három pontot szerezzünk. Nem lesz könnyű, de reméljük a közönség támogatásával végre sikerül.

– Most végre érezhettétek a közönség támogatását is magatok mögött, mennyivel volt másabb így a mérkőzés a számotokra?
– Teljesen más így játszani, hogy mögöttünk állnak és segítenek. Ez szerintem tükröződött a játékunkon is, hiszen igaz ez is döntetlen meccs lett, de egész más volt a játék képe, mint az előző mérkőzésen. Most voltak helyzeteink, volt ötlet a játékunkban és ez a szurkolóknak is köszönhető.

– Magaddal mennyire voltál elégedett?
– Soha nem vagyok magammal elégedett, mindig többet és többet akarok. Mondta a mester is, hogy tanulni kell minden meccsen, minden nap és akkor lehet belőlem jó játékos. Azon vagyok, hogy minden nap tanuljak is valamit.

Istenes Mónika és Istenes Tibor

A végére ugorhat és hozzászólhat.

13 hozzászólás

  1. sznico írta:

    Azért nem tudnak nyerni ,mert ilyen játékos anyaggal nem lehet.A passzok és elöre ivelések talán kevesebb mint 30 % megy jó helyre.Ezeket aztán meg is kéne tudni játszani,de labdát se mindig tudnak levenni.A légiósok többsége még ezeknek az alapvető követelményeknek sem tudnak megfelelni.Azt a rengeteg fiatalt nem kelett volna az utolsó 6 évben elengedni kölcsönadni (egyes források szerint az angolok elötti vezetöség saját zsebre kűlföldre tiniket).

    Hozzászólás ideje: 2010. április 11. 07:07

  2. sznico írta:

    Anyit bosszankodom,hogy ha nem lenne Bence és dávid a csapatba,be sem kapcsolnám a tévét.Ök jelentik ma azt a kicsi reménysugarat Dénes,Pista,Zoli,és Edling melett.

    Hozzászólás ideje: 2010. április 11. 07:15

  3. Herkules írta:

    Szinco! Nekem is Bence és Dávid a reményem, Na, persze sztárolni lehet a többieket is, dehát mi értelme van? Elding még jó valamelyest.

    Hozzászólás ideje: 2010. április 11. 09:00

  4. zöldi írta:

    Sztárolni valóban nem kell senkit, egy döntetlen mérkőzés után. Azonban ez a döntetlen más volt, mit ahogy a Debrecen ellen, ha döntetlent érünk el, az is más lesz.
    Elégedett az egy ponttal én nem vagyok, de javult a játékunk és ennek örülök. A nyáron nagyon meg kell erősíteni ezt a csapatot.

    Hozzászólás ideje: 2010. április 11. 09:45

  5. Herkules írta:

    Már tavaly óta erősödik a csapat. Elvileg. Lesz még itt minőségi változás???

    Hozzászólás ideje: 2010. április 11. 10:54

  6. zöldi írta:

    Kedves Herkules!

    Ez jelenleg egy emberen múlik. Ő pedig nem más, mint klubunk tulajdonosa.
    Nem bonyolult helyzet ez, ha áldoz pénzt az igazolásokra, akkor lesz csapat is. Kell egy magyar edző, kellenek hazai viszonylatban jó játékosok és ennyi. Ehhez viszont kell pénz, pénz és pénz. Majd eldől a nyáron, hogy maradunk középcsapat, vagy Mc Cabe hajlandó lóvét is invesztálni a csapatba.

    Hozzászólás ideje: 2010. április 11. 11:02

  7. Herkules írta:

    Zöldi figyelj! Eddig is raktak pénzt az angolok ebbe a “projektbe” azt mondták… Gondolom nem gombokért focizgatnak a srácok szombatonként. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nincs semmi motívációjuk, és itt nem az anyagiakra gondolok.

    Hozzászólás ideje: 2010. április 11. 11:52

  8. sznico írta:

    Már akkor gondoltam hogy probléma lessz amikor a magyar szak? sajtó nagytestvérnek nevezte az europai foci történelembe fradihoz képest sehol nem jegyzett angol testvér? csapatot.A vezetöink meg csendes egyetértésben hagattak.Az angol csapat 100 éves története során nem nyert nemzetközi kupát,nincs arany labdása,ezüst cipőse és még vagy száz nemzetközileg elismert volt labdarugója.Talán az eladásnál ebböl az aspektusból kelett volna kiindulni.Ma nem itt tartanánk….JA és 28 bajnoki cimet.Atulajdonos felébredhetne álmaiból.

    Hozzászólás ideje: 2010. április 11. 13:17

  9. Márk írta:

    Ebből a Fradiból fel lehetne állítani egy jó csapatot! 4-3-3-ban kéne játszani! Megyeri-Csizi, Balogh, Tutoric, Wolfe-Tóth, Rósa, Kulcsár-Elding, Ferenczi, Schembri

    Hozzászólás ideje: 2010. április 11. 15:00

  10. zöldi írta:

    Herkules!

    Félre értettél! Amikor azt írtam, több lóvét kell befektetni, nem a játékosok zsebére gondoltam. Játékosvásárlásra kell a pénz. Igazi, valódi ,siker éhes, profi labdarúgókat kell hozni.

    Hozzászólás ideje: 2010. április 11. 18:56

  11. Herkules írta:

    Miért, a mostaniak nem azok? 🙂

    Hozzászólás ideje: 2010. április 11. 19:06

  12. ftc ireland írta:

    szomoru vagyok,biztam benne,100%-ban biztosra vettem hogy meg nyerjuk a meccset VARGA ZOLTAN emlekere s a gyoztes golokat fel kuldjuk a menyorszagba ahol most van bekessegben.sajnos a kulfoldi jatekosok nem erzik at,nem tudjak felfogni kit veszitettunk el!MINDOROKKE VARGA ZOLI,MINDOROKKE FERENCVAROS!

    Hozzászólás ideje: 2010. április 12. 13:34

  13. Herkules írta:

    Én mindig bízom benne, hogy megnyerjük a meccset, de erre egyre kevesebb az esély…

    Hozzászólás ideje: 2010. április 12. 14:26

HOZZÁSZÓLÁS