2024. március 29. péntek

Rudas Ferenc születésnapi köszöntése

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2014. július 8.

Rudas Ferenc a legidősebb élő válogatott labdarúgó, az FTC örökös bajnoka, 23-szoros válogatott labdarúgó, az FTC Baráti Kör elnöke 2014. július 6-án ünnepelte 93. születésnapját.

DSCN4662Az ünnepelt tiszteletére a Nagy Béla Hagyományőrző Egyesület ünnepséget szervezett. Feri bácsi, aki az utóbbi időben sokat betegeskedett, kórházban is volt, orvosaitól rövid „kimenőt” kapott.

DSCN4649DSCN4658Elsőként Takács Tibor az Egyesület elnöke köszöntötte az ünnepeltet, s egyben átadta az FTC elnökének, Kubatov Gábornak az üdvözletét, jókívánságait. Tarlós István főpolgármester megbízásából Csomós Miklós főpolgármester-helyettes méltatta Rudas Ferenc pályafutását. Dr. Bácskai János, Ferencváros polgármestere volt a következő felszólaló, aki átadta a kerület ajándékát. Az MLSZ képviseletében Benkő László tiszteletbeli elnök üdvözölte az ünnepeltet, majd Kopeczky Lajos két érdekes sztori elmesélésével világított rá Rudas Ferenc nagyszerű futballista múltjára.

Feri bácsi meghatottan hallgatta végig a köszöntéseket, hálát adott a Jóistennek, hogy ebben a nagyszerű közösségben élhette meg a 93. születésnapját.

A jelenlevők egyhangúan kifejezték azon óhajukat, hogy még sok születésnapot szeretnének együtt ünnepelni Rudas Ferenccel, akire nagy feladatok várnak. Az új aréna nyitómeccsén, a Chelsea ellen ő fogja elvégezni a kezdőrúgást, és szeptemberben neki kell felavatnia a Sárosi-család emléktábláját, mivel ő még együtt játszott dr. Sárosi Györggyel és Sárosi III Bélával.

Drága Feri bácsi! Isten éltesse erőben, egészségben!

SzB
2014. július 7.

A végére ugorhat és hozzászólhat.

1 Hozzászólás

  1. helios írta:

    Sok ilyen- a Ferencvároshoz- elkötelezett játékosra volna szükség.
    Isten éltesse még sokáig a mi utolsó élő legendánkat.

    Hozzászólás ideje: 2014. július 8. 15:48

HOZZÁSZÓLÁS