2024. március 28. csütörtök

Egy kis játék

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2011. január 20.

Nem olyan, mint az őszi, ez tényleg kicsi, egyszerű. Csupán egyetlen kérdést tartalmaz.

Fradistáknak, a kosárlabda szerelmeseinek. Mi is írtuk már, hogy most vasárnap, január 23-án este fél hatkor sorsdöntő meccset játszik a női kosárcsapatunk. Az ellenfél a Szeged együttese lesz, a tét pedig az alapszakasz negyedik helye.

Az élvonalban újonc csapatunknak ez a helyezés egy csodálatos nyitány lenne. Csodálatos, hisz a rájátszást itthon kezdhetné el és ha idegenben veszít is, itthon tehetné fel a továbbjutásra a pontot.

Szükség van a nézőkre, szükség van a szurkolókra. Ez a csapatunk úgy igazából még nem játszott Fradi hangulatban. Abban a hangulatban, amit a focistákon kívül ismerhetnek a hokisok, a pólósok és a kézisek is. Ők még nem. Ismertessük meg velük! Valószínű, hogy ha ez meglesz, nem kell nekik Red Bull, hogy szárnyakat kapjanak.

A szakosztály vezetésének közreműködésével az alábbi kérdésre helyesen válaszolók, amennyiben vasárnap este a helyszínre jönnek szurkolni, a következőket nyerhetik:

Az első helyesen válaszoló kap egy Fradikosár emblémával díszített pólót.

Az első 10 helyesen válaszoló kap egy Fradikosár emblémával díszített hűtőmágnes-sörnyitót. Micsoda multifunkcionális eszköz!

Minden helyesen válaszoló kap egy a meccs alatt beváltható sörkupont.

Nem nagy ajándékok, de kedvesek. És nagy a tét! Szurkoljuk ki csapatunk győzelmét! Visszhangozzák a falak a “Hajrá Fradi!” üvöltést.

És a kérdés?

Csapatunk edzője Farkas Sándor, az egyik legeredményesebb hazai edző. És egy látszatra számtani művelet: 3+3. Mit jelent ez a számtani művelet, ha Farkas Sándorhoz párosítjuk?

A válaszokat az ftc.barati.kor@gmail.com email-címre várjuk. Persze, megengedőek vagyunk, hiszen mivel ez a kérdés a Facebook oldalunkon is megjelenik majd, nem zárjuk ki az ottani hozzászólásként érkezett válaszokat sem. Igaz, azt sokan láthatják és ha kell, akár másolhatják. Sebaj, a lényeg, hogy sokan legyünk vasárnap kora este.

A nyereményeket csak személyesen lehet a helyszínen átvenni, mert a cél hogy ott legyünk.

Hajrá Fradi! Hajrá lányok!

A végére ugorhat és hozzászólhat.

HOZZÁSZÓLÁS